Agris.cz - agrární portál

13.7. 2019 30. Slavnosti svijanského piva

8. 7. 2019 | Pivovar Svijany

Již tuto sobotu čeká na návštěvníky v areálu koupaliště ve Svijanském Újezdě jeden z vrcholů léta.  Očekává se, že jubilejní třicátý ročník nejstarších a jedněch z největších pivních slavností v republice - Slavností svijanského piva - si ani letos nenechají ujít tisíce hudby a piva milovných návštěvníků z celé republiky.

Na třech pódiích se v areálu koupaliště ve Svijanském Újezdě v sobotu 13. července od 13:00 hodin do pozdních nočních hodin vystřídá osmnáct skupin a interpretů. K hlavním magnetům bude patřit vystoupení skupin Jelen, Trautenberk, The Tap Tap, Walda Gang, Krucipüsk a zpěvačky Marie Rottrové. Vedle nabitého hudebního programu hosty čeká i celá řada doprovodných akcí pro celou rodinu a letos obzvlášť velký tradiční večerní ohňostroj.

Vedle příznivců rockové a populární hudby, heavymetalu, „tanzmetalu“, jazzu i folku by si Slavnosti svijanského piva neměli nechat ujít ani milovníci piva, zvláště toho svijanského: z celkem 160 píp jich za zvýhodněnou cenu poteče celkem patnáct druhů.

Vstupenky na Slavnosti svijanského piva jsou v předprodeji v síti Ticketportal za 250 Kč (230 Kč na ISIC kartu), na místě bude platit jednotná cena 300 Kč. Stanování v obci povoleno, autobusová doprava za zvýhodněné ceny z Liberce, Jablonce nad Nisou, Turnova, Mladé Boleslavi a Mnichova Hradiště zajištěna.

Kompletní program a aktuální informace na www.slavnostisvijanskehopiva.cz


Zdroj: Pivovar Svijany, 8. 7. 2019





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 29.03.2024 12:56