Agris.cz - agrární portál

Lesy ČR zakládají Klub nového lesa

8. 10. 2019 | Lesy České republiky, s. p.

Hradec Králové, 7. října 2019 – Věrnostní program pro veřejnost, Klub nového lesa, zakládá v říjnu státní podnik Lesy České republiky. Členem se může stát kdokoli. Stačí si stáhnout mobilní aplikaci a přihlásit se. Podnik ji aktivuje právě teď také proto, že kromě jiného usnadní 19. října účastníkům Dne za obnovu lesa navigaci na všechna místa, kde se akce koná.

„Inspirovaly nás věrnostní kluby využívané v komerční sféře. I my chceme efektivně komunikovat s lidmi, které zajímá obnova jejich krajiny,“ řekl generální ředitel Lesů ČR Josef Vojáček.

Díky nové mobilní aplikaci, která je ke stažení na www.sazimelesynovegenerace.cz/aplikace, dostane každý uživatel informace o všech akcích a brigádách podniku, do kterých se může zapojit. I o těch, které pořádají tradiční partneři Lesů ČR, jako je například běžecký seriál Běhej lesy nebo cyklistické MTB závody Kolo pro život a další. Každý člen klubu navíc získá dárky a slevy, třeba na účastnickém poplatku konkrétní akce. Klubové výhody se budou stále rozšiřovat. Stejně jako plánované funkce aplikace poskytující servis vlastníkům lesa, v jejichž lesích působí lesníci ze státního podniku jako odborní lesní hospodáři. Vznikne například i rozhraní pro nahlášení nalezených černých skládek a další.

Kontakt: Eva Jouklová – tisková mluvčí; Lesy ČR, s. p.; +420 725 257 900; eva.jouklova@lesycr.cz


Zdroj: Lesy České republiky, s. p., 8. 10. 2019





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 28.03.2024 13:54