Agris.cz - agrární portál

Společnost FUTURPOL představuje inovace technologií společnosti CEPI

5. 11. 2019 | pekarske-technologie.cz

CEPI S.p.A - renomovaná, sětově známá italská společnost se dlouhodobě zabývá vývojem a výrobou automatizovaných systémů surovinových hospodářství a je jedním z předních světových leaderů v této oblasti.

Jelikož společnost CEPI S.p.A. klade velký důraz na výzkum a přizpůsobení se potřebám klienta, investuje každoročně mnoho úsilí do inovací svých produktů. Společnost FUTURPOL, s.r.o., která je dlouholetým obchodně servisním zástupcem společnosti CEPI S.p.A. na českém a slovenském trhu představuje poslední inovace společnosti CPI S.p.A. v řešeních pro skladování a dávkování sypkých a tekutých surovin a v systému chlazení mouky, díky nimž budou technologie tohoto světově známého výrobce rychlejší a flexibilnější a zároveň posílí automatizaci procesů u klientů.

Systém chlazení mouky nyní dokáže snížit teplotu skladované mouky na 10 až 12 °C. Se zvýšenou výměnnou kapacitou a větším průtokem vzduchu tento progresivní chladicí systém odstraňuje potřebu chladicích činidel a ručního zásahu. Vsová stabilita, přesnost a homogenita těsta s tepelnou výměnou působící přímo na každou částici mouky.

Trevibox je tkaninové trevírové silo vybavené fluidním lůžkem. Trevibox si zachovává všechny výhody standardního trevírového sila (strukturální flexibilita, rovnováha mezi prostředím a produktem, nízké náklady, antistatické vlastnosti a hygiena) a kombinuje je s řízením FIFO, vícenásobným vyprazdňováním a bezztrátovou přepravou bez mostů.

Nový Trimix je širokospektrální navažovací statice pro mikrosuroviny. Může být kombinován s násypkami všech velikostí, dosahuje vyšší rychlosti, objemu a flexibility a je schopen zvládnout širokou škálu surovin včetně náročných, jako jsou lecitiny. Pevná nebo mobilní váha a snadno čistitelný design se systémem vzduchových lopatek pro čištění ložisek. Vhodné také pro nepřetržité dávkování pro velké výrobní linky.

Bližší informace na tel. 583 430 466, 777 251 281-2 nebo na futurpol.cz

Autor: redakce


Zdroj: pekarske-technologie.cz, 5. 11. 2019





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 28.03.2024 09:52