Agris.cz - agrární portál

Souhrn událostí uplynulého dne – 12.11.2019

13. 11. 2019 | Agris

BILLA přestane prodávat vejce z klecových chovů o rok dříve

V prosinci roku 2016 se celá skupina REWE, do níž spadá i BILLA ČR, rozhodla k ukončení prodeje vajec z klecových chovů nejpozději do roku 2025.

Fotoreportáž E15: Co dělá pivo pivem? Ambiente představilo výčep nové generace

Vychlazené v dokonale umytých sklenicích a navíc ve společnosti unikátního designu. Ve vyhlášeném Lokálu v Dlouhé ulici představili výčep nové generace.

Svatomartinské ochutnávaly v Brně na největším koštu tisíce lidí

Několik tisíc lidí se včera hodinu před polednem sešlo na brněnském náměstí Svobody, na největší koštu svatomartinského vína v Česku. Akci letos už popatnácté uspořádal Vinařský fond, který ochrannou známku vlastní a uděluje.

O povolení pro výrobce krmiv Vafo má rozhodnout MŽP

O povolení pro rozšíření výroby krmiv společnosti Vafo Praha, která má provoz v Chrášťanech u Prahy, by mělo rozhodnout ministerstvo životního prostředí. Požádá jej o to Středočeský kraj kvůli výjimečné obtížnosti a neobvyklosti, informovala ČTK Helena Frintová ze středočeského hejtmanství.

 

 

Úplné texty zpráv a další události včerejšího dne naleznete zde.

 


Zdroj: Agris, 13. 11. 2019





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 26.04.2024 14:14