Agris.cz - agrární portál

Sklad sena a obilí v Měšicích zachvátil požár. Škoda je přes milion

12. 8. 2020 | Denik.cz

Velkoobjemový sklad sena a pícnin v Táboře-Měšicích zachvátil ve středu v ranních hodinách požár. Škoda je přes milion korun.  

Sedm jednotek hasičů s celkem 12 kusy techniky vyjelo k požáru velkoobjemového skladu sena a pícnin VOŠ a Střední zemědělské školy v Táboře v táborských Měšicích. Požár byl na operační a informační středisko hasičů nahlášen v 6.19 hodin, jedná se o halu o rozměrech zhruba 70 x 20 metrů stojící samostatně v poli.

"Podle prvních odhadů na místě přesáhne škoda milion korun. Událost se obešla bez zranění. Na místě zasahují profesionální jednotky ze Soběslavi a Tábora a jednotky dobrovolných hasičů z Tábora, Plané nad Lužnicí, Chotovin, Sezimova Ústí a Chýnova. Příčina vzniku požáru je v šetření," uvedl mluvčí krajského ředitelství Hasičského záchranného sboru Vratislav Malý.

Autor: Jiří Dintar


Zdroj: Denik.cz, 12. 8. 2020





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 29.03.2024 08:30