Agris.cz - agrární portál

24.9.2020 Konference Agrolesnictví - příležitost pro evropskou krajinu a zemědělství

3. 9. 2020 | ASZ

Závěrečným vyústěním evropského projektu AGFOSY, jehož je Asociace soukromého zemědělství ČR (ASZ ČR) hlavním koordinátorem, bude konference pod názvem Agrolesnictví - příležitost pro evropskou krajinu a zemědělství, která se ve spolupráci s Českým spolkem pro agrolesnictví (ČSAL) uskuteční ve čtvrtek 24. září ve 14 hodin v pavilonu tropického zemědělství na ČZU v Praze.  

Agrolesnický projekt AGFOSY má za cíl seznámit primárně zemědělce, ale také specialisty z řad státní správy, výzkumné a akademické pracovníky a laickou i odbornou veřejnost, jakým způsobem lze efektivně kombinovat pěstování dřevin s rostlinnou nebo živočišnou výrobou. Ve spolupráci s ČSAL a dalšími partnery z pěti evropských zemí (Belgie, Francie, Maďarska, Slovenska, Španělska) byly během dvouletého období vytvořeny vzdělávací materiály a zpracovány příklady farem, kde se podařilo agrolesnické prvky úspěšně využít a které budou na konferenci prezentovány. Studijní materiály a metodické listy zpracované v rámci projektu budou dále volně k dispozici všem, které zajímá problematika agrolesnictví.

Zájemce o účast na konferenci prosíme z kapacitních důvodů o zaregistrování na e-mail: martina.snaselova@asz.cz.

Pozvánku naleznete v přiloženém souboru.

 

Hlavní kancelář ASZ ČR


Zdroj: ASZ, 3. 9. 2020





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 16.04.2024 12:09