1.2. 2022 Odborný webinář - Falšování a autenticita potravin, problematika aditivních látek
05.01.2022 | Potravinářská komora
Dovolujeme si Vás pozvat na webinář věnovaný problematice falšování potravin, autenticitě a aditivním látkám, který proběhne 1. února od 9:00 hodin prostřednictvím MS Teams.
Více informací zde.
Další články v kategorii
- U Stříbrné na Sokolovsku pomáhal hasit požár lesa v nepřístupném terénu vrtulník (27.06.2022)
- Desítka za 11? Ceny piva jdou nahoru, lahvové ale před drahotou zachraňují slevy (27.06.2022)
- Souhrn událostí uplynulých dní – 24. – 26. 6. 2022 (27.06.2022)
- Obchodníci: Vedra zvýšila prodeje zmrzlin i potravin na grilování a pikniky (26.06.2022)
- Vědci chtějí vdechnout starým trámům nový život (25.06.2022)
- Agrární komora požaduje odklad začátku dalšího dotačního období (24.06.2022)
- Brněnská rarita? Hřbitovní med. Z úlů na pohřebišti už jej vytočili 70 kilo (24.06.2022)