1.2. 2022 Odborný webinář - Falšování a autenticita potravin, problematika aditivních látek
05.01.2022 | Potravinářská komora
Dovolujeme si Vás pozvat na webinář věnovaný problematice falšování potravin, autenticitě a aditivním látkám, který proběhne 1. února od 9:00 hodin prostřednictvím MS Teams.
Více informací zde.
Další články v kategorii
- Medvědi, rysi i vlci. Vrcholným predátorům se u nás daří, riziko představují minimální (19.03.2024)
- Soutěž Mladý zemědělec odstartovala v Čáslavi, zvítězil Jakub Nováček (19.03.2024)
- Souhrn událostí uplynulého dne 18.3.2024 (19.03.2024)
- V Královéhradeckém kraji loni klesla sklizeň cukrovky, brambor i pícnin (18.03.2024)
- Exotická perla socialistického hospodářství. Nad Hustopečemi kvetou mandloňové sady (18.03.2024)
- Ministerstvo zemědělství: Kontrola Nejvyššího kontrolního úřadu nezjistila chyby při vyplácení dotací a kontrolách jejich využití (18.03.2024)
- Sekvojovcům obrovským se nejvíce daří v Británii. V jejich domovské Kalifornii je ohrožují změny klimatu (18.03.2024)
- Týden v zemědělství podle Petra Havla - č. 11 (18.03.2024)
- Zachycené emise uhlíku mohou mít obrovský potenciál, říká expert. Využít se dají v průmyslu i zemědělství (18.03.2024)
- Několik farmářů s valníky přijelo k ČT, kde byla debata o zemědělství (18.03.2024)