1.2. 2022 Odborný webinář - Falšování a autenticita potravin, problematika aditivních látek
05.01.2022 | Potravinářská komora
Dovolujeme si Vás pozvat na webinář věnovaný problematice falšování potravin, autenticitě a aditivním látkám, který proběhne 1. února od 9:00 hodin prostřednictvím MS Teams.
Více informací zde.
Další články v kategorii
- Souhrn událostí uplynulého dne – 19.5. 2022 (20.05.2022)
- Vědec: Stav půdy je špatný hlavně kvůli intenzivnímu zemědělství (19.05.2022)
- Potravinářská inspekce zjistila přes 600 kg potravin z Kambodže s koktejlem pesticidů vč. zakázaného carbofuranu (19.05.2022)
- Zeman podepsal standardizaci oznámení o geneticky modifikovaných organismech (19.05.2022)
- MŽP podpoří projekty z programu LIFE 90 miliony korun, zvyšuje podporu na spolufinacování (19.05.2022)
- Ruská armáda zničila ukrajinskou Národní genovou banku rostlin (19.05.2022)