Agris.cz - agrární portál

Tesco rozšiřuje dostupnost Online nákupů, nově zaváží v Mostě, Chebu a Trutnově.

10. 8. 2022 | tesco

Dnešním dnem Tesco Česká republika rozšiřuje své služby v Mostě, Chebu a Trutnově, zákazníkům v regionech nabídne větší dostupnost online nákupů.

Prostory stávajících Tesco hypermarketů ve výše zmíněných městech nově poskytnou zázemí pro vyřizování objednávek v rámci Tesco Online nákupů. Zákazníci v těchto lokalitách tak budou moci využít službu doručení nákupu domů, ale také službu Klikni+Vyzvedni, kdy si zákazník objedná zboží online, ale sám si ho vyzvedne na vybrané prodejně. K dispozici budou dvouhodinové doručovací sloty v Chebu a Trutnově, Most nabídne sloty jednohodinové. Doručení nákupů pro Tesco zajišťuje společnost DoDo, zákaznící mají možnost doručení nákupů bez nákupních tašek.

„Zvyšování dostupnosti služby Online nákupy v regionech je pro nás jednou z priorit, přidáním tří nových oblastí jsme schopni přinést pohodlné nákupy z domova 7,4 milionům obyvatel po celé České repulice,“ říká Patrik Dojčinovič, provozní ředitel Tesco pro ČR.

Tesco Online nákupy nabízí široký sortiment čítající dnes více než 16 000 produktů. Nejedná se pouze o potraviny, ale také o spotřební zboží, které zahrnuje domácí potřeby, papírnictví, malé domácí elektrospotřebiče baterie nebo hračky pro děti.

Služba Tesco Online nákupy dokáže aktuálně na českém trhu obsloužit přes 3 miliony domácností, přičemž téměř ve všech oblastech nabízí doručení nákupů v den objednání. Díky tomu Tesco patří v České republice mezi přední hráče na poli online nákupů. V krátkodobém měřítku by se společnost ráda dostala na 10% podíl online nákupů na celkových tržbách.

 

Kontakt pro média: press@itesco.cz


Zdroj: tesco, 10. 8. 2022





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 29.03.2024 12:52