14.12. 2022 TK k chystanému záměru o zřízení Národního parku Křivoklátsko

Ve středu 14. prosince 2022 od 9:30 hodin v malém sále Galerie kavárny Louvre, Národní 22, Praha 1 se uskuteční tisková konference k chystanému záměru o zřízení Národního parku Křivoklátsko. Přítomni budou zástupci starostů obcí Křivoklátska a představitelé občanské iniciativy Otevřené Křivoklátsko, kteří iniciovali založení petice proti vzniku Národního parku a zástupci odborné lesnické veřejnosti.

Na programu bude prezentace stanoviska starostů k Záměru na projednávání návrhu na vyhlášení NP Křivoklátsko, který Ministerstvo životního prostředí spustilo k 27.9.2022, a kde 27.12.2022 končí lhůta pro podání námitek. Představíme Vám také další společný postup starostů zastupujících obcí na Křivoklátsku a podáme informace ke vznikajícímu Svazku obcí Křivoklátska. Představíme Vám aktuální stav petice Nesouhlas se zřízením Národního parku Křivoklátsko a odprezentujeme možný alternativní návrh posílení ochrany přírody Křivoklátska bez nutnosti vyhlašovat národní park.

Starosty obcí na území chystaného Národního parku Křivoklátsko bude zastupovat paní Iveta Kohoutová, starostka obce Karlova Ves, pan Petr Jirka starosta obce Broumy, pan Lukáš Kocman, starosta obce Běleč a pan Ing. Jiří Těhan, starosta obce Zbečno. Občanskou iniciativu Otevřené Křivoklátsko budou zastupovat pánové Jakub Majer a doc. Ing. arch. Tomáš Hradečný. Za odbornou lesnickou veřejnost bude přítomen pan Ing. Robin Ambrož PhD z Colloredo-Mannsfeld s.r.o.

Průběžné informace k problematice a k předchozím krokům a stanoviskům starostů můžete sledovat na stránkách www.otevrenekrivoklatsko.cz

Kdy: 14. 12. 2022 v 9.30 hod.

Kde: Malý sál Galerie kavárny Louvre, Národní 22, Praha 1, 110 00

Prosím o potvrzení účasti do 13. 12. 2022, jako odpověď na tento email belec@belec.cz

Děkuji a budu se těšit na shledání.

Se srdečným pozdravem

Lukáš Kocman

Starosta obce Běleč

Kontakty: Lukáš Kocman

Starosta obce Běleč

Tel.: 731 158 828

Petr Jirka

Starosta obce Broumy

Tel.: 603 507 730

Iveta Kohoutová Starostka obce Karlova Ves

Tel.: 728 755 756

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info