Agris.cz - agrární portál

NP Šumava vypisuje výběrové řízení na práce v lesích za 299 milionů Kč

28. 2. 2023 | ČTK

Šumavský národní park vypisuje výběrové řízení na práce v lesích na letošní a příští rok za 299 milionů korun bez daně. Lhůta pro podání nabídek pro zájemce končí 14. března v 8:00. V tiskové zprávě o tom informoval mluvčí parku Jan Dvořák.

"Počítáme s pracemi souvisejícími s aktivní péčí o les v zásahových částech národního parku podobně jako v minulých letech. Důraz klademe na zpracování nahodilých těžeb, přestavby lesních porostů a zajištění dodavatelských kapacit na pěstební činnost. Uvítáme všechny dodavatele, kteří nabízejí lesnické činnosti od ručních těžeb až po kompletní mechanizované zpracování. Zejména však potřebujeme zajistit pěstební práce a odkorňování," uvedl náměstek ředitele Správy NP Šumava Jan Kozel.

Zadávací řízení má zajistit práce spojené s péčí o lesy v největším národním parku v ČR a dalších pozemcích, které NP Šumava spravuje. Výběrová řízení se týkají období od podpisu rámcových dohod do konce roku 2024 nebo do vyčerpání předpokládané hodnoty veřejné zakázky. Podobně šumavský národní park postupoval i v předchozích letech.


Zdroj: ČTK, 28. 2. 2023





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 03.05.2024 15:48