Agris.cz - agrární portál

Agropa 98 od 26.června do 28.června v Pardubicích

24. 6. 1998 | ČTK

Agropa 98 od 26.cervna do 28.cervna v Pardubicích

PARDUBICE 24.cervna (CTK) - Více než 50 zemedelských a potravinárských firem a desítka chovatelu koní a hospodárských zvírat se úcastní pátého rocníku trídenní zemedelské výstavy Agropa 98, která zacíná 26.cervna na dostihovém závodišti v Pardubicích.

Jak CTK rekli zástupci sdružení pro výstavnictví KJK, které výstavu porádá, k videní bude velká, strední a malá zemedelská mechanizace, jako napríklad malotraktory, sekacky a stroje na opracování pudy. Vystaveny budou prípravky pro ochranu rostlin a ruzné ekologické prostredky. Sortiment doplní firmy nabízející zahradní skleníky a zahradnické potreby.

Pro chovatele hospodárských zvírat a odborníky z oblasti živocišné výroby poradatelé spolecne s pardubickou Okresní agrární komorou pripravili expozici témer 50 kusu jednotlivých druhu chovných zvírat. Vzhledem k propojení akce s programem na dostihovém závodišti predvedou v sobotu východoceští chovatelé koní výsledky plemenárských prací.

Expozici zvírat doplní vystavovatelé nabídkou stájové techniky, ohradníku a produktu živocišné výroby.

Premysl Šrámek gk jw


Zdroj: ČTK, 24. 6. 1998





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 01.05.2024 19:53