Agris.cz - agrární portál

Plzeňský Prazdroj bude nadále prodávat Becherovku

21. 7. 1998 | ČTK

Plzenský Prazdroj bude nadále prodávat Becherovku

PLZEN/BRNO 21.cervence (CTK) - Novou smlouvu o prodeji známého karlovarského likéru na území Ceské republiky podepsala v pondelí akciová spolecnost Plzenský Prazdroj (PP) s firmou Jan Becher - Karlovarská Becherovka. Tímto krokem se stal PP významným partnerem karlovarské likérky, jejíž produkt bude prodávat ve vlastní distribucní síti do maloobchodní a restauracní síte po celé CR. Pro CTK to dnes uvedla mluvcí obchodního oddelení PP Iva Marsová.

Od konce roku 1996 byl PP výhradním distributorem Becherovky. V lonském roce spolecnost prodala témer 84 tisíc hektolitru karlovarského bylinného likéru, což predstavovalo 90 procent její výroby.

V soucasné dobe naše nejvetší pivovarnická spolecnost nabízí prostrednictvím 13 obchodne distribucních stredisek po celé CR 11 druhu piv, whisky firmy William Grant & Sons, vodky Finlandia a Koskenkorva a opet karlovarskou Becherovku.

Pavel Kovárík ple


Zdroj: ČTK, 21. 7. 1998





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 28.04.2024 21:37