Agris.cz - agrární portál

Frýdeckomístečtí radní se postavili proti výstavbě supermarketu

4. 6. 1999 | ČTK

Frýdeckomístectí radní se postavili proti výstavbe supermarketu

FRÝDEK-MÍSTEK 4. cervna (CTK) - Frýdeckomístectí radní se postavili proti výstavbe supermarketu v centru mesta. Prijali v této souvislosti usnesení, podle kterého v mestské památkové zóne nesmí stát nákupní stredisko o rozloze vetší než 999 metru ctverecních. Novináre o tom dnes informoval starosta Frýdku- Místku Zdenek Stolar (ODA).

Místo pod zámeckým parkem, kde investori plánovali stavbu obchodu, je již nyní z hlediska dopravy problematické. "Zvýšený provoz by tuto cást zatížil," upresnil starosta.

Mesto rovnež vydalo novou vyhlášku o nakládání s komunálním a stavebním odpadem. Dokument presne vymezuje pravidla, jak se má s daným druhem odpadu naložit. Obcané, kterí se neprihlásí do mestského odpadového programu, musejí pri kontrole prokázat, jak se ho zbavili. "Chceme docílit, aby se odpad ekologicky likvidoval," rekl místostarosta Petr Rafaj.

Hana Tesarcíková mhm vb


Zdroj: ČTK, 4. 6. 1999





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 02.05.2024 02:13