Agris.cz - agrární portál

Příjem žádostí o podporu ze Státního fondu ŽP za týden končí

6. 3. 1998 | ČTK

Príjem žádostí o podporu ze Státního fondu ŽP za týden koncí

PRAHA 6.brezna (CTK) - Príjem žádostí o podporu nejruznejších ekologických opatrení ze Státního fondu životního prostredí, které mají být projednávány Radou fondu v polovine kvetna, koncí 14.brezna. CTK to dnes sdelil reditel fondu Aleš Vychodil.

Upozornil, že prílohy pro rok 1998 - Smernice o poskytování podpory z fondu - jsou k dispozici u rad životního prostredí okresních úradu, na územních odborech ministerstva životního prostredí a na internetových stránkách na adrese http://www.sfzp.cz.

Státní fond životního prostredí je poradním orgánem ministra životního prostredí. Cílem fondu je podpora ekologických opatrení zlepšujících jednotlivé složky životního prostredí. Príjmy fondu tvorí úplaty za vypouštení odpadních vod, škodlivých látek do ovzduší, poplatky za ukládání odpadu, cerpání povrchových vod ci odnímání zemedelské pudy.

lif vb


Zdroj: ČTK, 6. 3. 1998





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 03.05.2024 03:40