Agris.cz - agrární portál

Výbor přidružení k EU zhodnotí stav příprav ČR na členství v uni

6. 6. 2000 | ČTK

Výbor přidružení k EU zhodnotí stav příprav ČR na členství v unii

Hodnocení plnění Evropské dohody o přidružení za posledních 12 měsíců má na programu dvoudenní řádné zasedání výboru přidružení Evropské unie (EU) a České republiky, které dnes začne v Praze. Členové výboru se budou zabývat hodnocením plnění dohody v návaznosti na plnění Národního programu přípravy ČR na členství v EU a programu Přístupového partnerství, sdělil ČTK tiskový odbor ministerstva zahraničí.

Jednání bude předsedat hlavní vyjednavač Evropské komise pro ČR Michael Leigh, českou delegaci povede vrchní ředitel sekce evropské integrace na ministerstvu zahraničí Petr Kubernát.

Výbor přidružení je jedním z nejvyšších pracovních orgánů Rady přidružení. Zasedání se účastní zástupci ministerstev ČR a zástupci Evropské komise, která je pověřena členskými státy EU vést jednání v jejich zastoupení.


Zdroj: ČTK, 6. 6. 2000





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 18.05.2024 09:44