Agris.cz - agrární portál

Vaječný jogurt

12. 7. 2000 | ÚZPI

V Koreji byl jako první na světě vyroben "vaječný jogurt". Vývoj technologie fermentace vejce s mléčnými bakteriemi trval tři roky. Postup je patentovaný a je používaný v Japonsku, Číně a USA.

Další informace v Potravinářských aktualitách Mlékárenský průmysl č. 3, 2000, s. 102 (-vl-)


Zdroj: ÚZPI, 12. 7. 2000





© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.

Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 17.05.2024 06:44