Zmrazené těsto na biskvity
11. 12. 2000 | ÚZPI
Zmrazené testo na biskvity pro podniky rychlého
obcerstvení
Americká spolecnost PILLSBURY BAKERIES & FOODSERVICE uvedla na trh zmrazené testo na biskvity, nazvané Scoop Easy™, které je již dokonale vyhnetené, takže pri konkrétním použití odpadá casove nárocná fáze hnetení. Je to jediný druh testa na biskvity, které lze po rozmrazení uchovat ješte po dobu ctyr dnu v chladnicce. Testo se vyrábí ve trech druzích - sladké, tvarohové a "jižního" typu, muže se použít k výrobe nejruznejších druhu peciva jako jsou mácené sušenky, kávové kolácky, sladké bochánky, tycinky, a podle receptur výrobce ješte dalších více než 40 druhu peciva. Testo se prodává v 8 kilových nádobách, a rozmrazí se behem 30 hodin.
Více informací lze získat na adrese www.pillsburyfoodservice.com.
Food Technology, 54, 2000, c. 7, s. 80 (kop)
Zdroj: ÚZPI, 11. 12. 2000
© Copyright AGRIS 2003 - Publikování a šíření obsahu agrárního WWW portálu AGRIS je možné (pokud není uvedeno jinak) pouze za podmínky uvedení zdroje v podobě www.agris.cz a data publikace v AGRISu.
Přímá adresa článku:
[http://www.agris.cz/detail.php?id=174169&iSub=518 Vytištěno dne: 21.12.2025 16:27
