O titul Regionální potravina se letos na jihu Moravy ucházelo 41 výrobců
21.05.2024 | ČTK
Největší počet výrobců za poslední tři roky se letos přihlásil do soutěže Regionální potravina Jihomoravského kraje, a to 41. V 15. ročníku akce porota hodnotila 131 výrobků v devíti kategoriích, ocenění získaly třeba uzená vepřová panenka, švestková povidla nebo šťáva z kysaného zelí.Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz
Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.
Další články v kategorii Potravinářství
- Reklama na alkohol by mohla čelit přísnějším pravidlům (19.05.2025)
- Cukrovaru Vrbátky loni klesl čistý zisk o 42 procent na 68 milionů korun (19.05.2025)
- Šálek kávy za šest let zdražil o 63 procent (19.05.2025)
- Počet dodavatelů na Jihočeském tržišti vzrostl na 74, obrat roste (16.05.2025)
- Na Vysočině získají značku Regionální potravina rajčata, buchty, pivo i paštika (16.05.2025)
- Platforma Nesnězeno loni více než zdvojnásobila počet partnerských podniků (16.05.2025)
- Rusy trápí vysoké ceny brambor (15.05.2025)
- Kraft Heinz chystá v USA největší investici za deset let do modernizace továren (15.05.2025)
- Srdce Vinohrad získalo nový voňavý bod zájmu. Antonínovo pekařství (15.05.2025)
- Vinaři z Česka získali v jarním kole AWC Vienna 32 zlatých medailí (15.05.2025)