O titul Regionální potravina se letos na jihu Moravy ucházelo 41 výrobců
21.05.2024 | ČTK
Největší počet výrobců za poslední tři roky se letos přihlásil do soutěže Regionální potravina Jihomoravského kraje, a to 41. V 15. ročníku akce porota hodnotila 131 výrobků v devíti kategoriích, ocenění získaly třeba uzená vepřová panenka, švestková povidla nebo šťáva z kysaného zelí.Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz
Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.
Další články v kategorii Potravinářství
- Lidem se vrací nákupní apetit. Jsou vybíravější a chtějí kvalitní potraviny (18.04.2025)
- Prouza: Zdražování potravin způsobují hlavně rostoucí ceny od dodavatelů (17.04.2025)
- Celosvětová spotřeba vína byla loni nejslabší za více než 60 let (17.04.2025)
- Čokoládové výrobky zdražují, ztenčují a zmenšují se. Ceny kakaa jsou rekordní (17.04.2025)
- Velikonoční pečení podraží: Víme, kolik v akci stojí máslo, vejce či mouka (17.04.2025)
- Španělsko změní stravování ve školách, požaduje více ryb a vstřícnost k veganům (17.04.2025)
- Místo vajec mohou v Americe barvit marshmallows. Firma reaguje na vaječnou krizi (16.04.2025)
- Pražané objevili kult dobrého chleba. Kde se peče nejkřupavější a proč si za něj lidé rádi připlatí? (16.04.2025)
- Mendelova univerzita v Brně má zařízení na zpracování gastroodpadu z menzy (16.04.2025)
- Pomeranče se urodily, jejich cena klesá. Obchody ale zlevňují jen zvolna (15.04.2025)