Prodejci: Na grilu Češi v posledních letech více opékají sýry a rostlinná masa
15.07.2024 | ČTK
Sýry nebo rostlinné alternativy mas, například zeleninové burgery, patří k produktům, které Češi v posledních letech čím dál častěji opékají na svých grilech. Větší oblibě se ale těší také marinovaná masa a čerstvé bylinky. Vyplývá to z informací obchodníků, které oslovila ČTK.Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz
Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.
Další články v kategorii Potravinářství
- Masokombinátu Skaličan klesly tržby a prohloubil ztrátu (17.07.2025)
- Ledové kávy lámou rekordy: Generace Z mění kávové trendy v Česku (17.07.2025)
- Ultrazpracované potraviny způsobují řadu problémů. Chemii „nasávají“ i ze strojů (17.07.2025)
- Na obzoru je další zdražování potravin (17.07.2025)
- Pěstitelská pálenice v Rakové díky úrodě ovoce očekává dobrou sezonu (17.07.2025)
- Komora: Rozšíření kvót na dovoz z Ukrajiny ohrožuje české cukrovarnictví (16.07.2025)
- Otická firma Semix Pluso investuje 60 milionů Kč do linky na fermentaci zeleniny (15.07.2025)
- Za rekordní ceny mléka může Green Deal, tvrdí farmáři. Mají větší náklady a méně krav (14.07.2025)
- V Dubaji se chystá otevřít restaurace, kde bude šéfkuchařem umělá inteligence (14.07.2025)
- Čokoláda v Česku zůstane drahá (14.07.2025)