O titul Regionální potravina se letos na jihu Moravy ucházelo 41 výrobců
21.05.2024 | ČTK
Největší počet výrobců za poslední tři roky se letos přihlásil do soutěže Regionální potravina Jihomoravského kraje, a to 41. V 15. ročníku akce porota hodnotila 131 výrobků v devíti kategoriích, ocenění získaly třeba uzená vepřová panenka, švestková povidla nebo šťáva z kysaného zelí.Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz
Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.
Další články v kategorii Potravinářství
- Od porcelánu po sendviče. Jak vypadá menu v evropských vlacích (21.06.2025)
- Pekaři upekli chléb republiky pro národní pouť (20.06.2025)
- Samosběr jahod: Ušetřit lze až desítky korun, farmy v ČR otevírají i o víkendech (20.06.2025)
- Prouza: Pro rozvoj českých biopotravin je nutné vytvořit novou jednotnou značku (20.06.2025)
- ČSÚ: Oproti květnu lidé tento měsíc pořídí dráž brambory, pečeni nebo máslo (18.06.2025)
- Devět druhů zeleniny a babiččin recept. Žena vyrábí koření pro zdravé stravování (18.06.2025)
- Hlavně se neptejte, odkud to voní. Když se Žižkovem line vůně skořice, místní mlží (18.06.2025)
- Oříšky Nice Bites a zdravé svačinky Billa Ready uspěly u spotřebitelů (17.06.2025)
- Česko zná vítěze soutěže Chléb roku 2025 (17.06.2025)
- Etikety potravin obsahují spoustu údajů. Jak jim rozumět? (16.06.2025)