O titul Regionální potravina se letos na jihu Moravy ucházelo 41 výrobců
21.05.2024 | ČTK
Největší počet výrobců za poslední tři roky se letos přihlásil do soutěže Regionální potravina Jihomoravského kraje, a to 41. V 15. ročníku akce porota hodnotila 131 výrobků v devíti kategoriích, ocenění získaly třeba uzená vepřová panenka, švestková povidla nebo šťáva z kysaného zelí.Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz
Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.
Další články v kategorii Potravinářství
- Francouzský sýr Raclette se preventivně stahuje (18.03.2025)
- Konec cukrovaru v Hrušovanech způsobil značné problémy pěstitelům cukrovky (18.03.2025)
- USA žádají Evropu o pomoc s dovozem vajec. Včetně Dánska (18.03.2025)
- Záplavy způsobily výrobci vegetariánských potravin Vegetus milionové škody (18.03.2025)
- Nová vědecká metoda pomáhá odhalit falšované rybí výrobky (18.03.2025)
- Štramberské uši může péct jen někdo. U Hezounů je vyrábí ojedinělým způsobem (17.03.2025)
- Zájem o dubajskou čokoládu zdražil pistácie. Jejich cena vylétla o 60 procent (17.03.2025)
- Pivovar Malešov loni uvařil 1300 hektolitrů piva, prodává ho hlavně turistům (17.03.2025)
- Obchodník s ovocem a zeleninou Tekoo navýšil obrat, zisk firmě meziročně klesl (17.03.2025)
- Rozděl písmeno G. Virální trend zvyšuje prodeje pivovaru Guinness (17.03.2025)