O titul Regionální potravina se letos na jihu Moravy ucházelo 41 výrobců
21.05.2024 | ČTK
Největší počet výrobců za poslední tři roky se letos přihlásil do soutěže Regionální potravina Jihomoravského kraje, a to 41. V 15. ročníku akce porota hodnotila 131 výrobků v devíti kategoriích, ocenění získaly třeba uzená vepřová panenka, švestková povidla nebo šťáva z kysaného zelí.Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz
Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.
Další články v kategorii Potravinářství
- V debatě EP o drahotě potravin zněly výzvy k EK, aby zasáhla proti kartelům (12.05.2025)
- Zlevnit nestačí. Obchody lákají na zdravé potraviny i chytřejší služby, uvádí studie (12.05.2025)
- Soutěž o degustaci do Muzea čokolády v Kutné Hoře (12.05.2025)
- Budějovickému výrobci potravinářských střívek Viscofan loni stoupl zisk i tržby (12.05.2025)
- Robotická drůbežárna v Jindřichově Hradci vyjde na dvě miliardy (09.05.2025)
- Nový originální bylinný likér z Mariánských Lázní spojuje tradici lázeňství s jedinečnými léčivými bylinami regionu (08.05.2025)
- Závod Poděbradky letos čekají větší investice do modernizace (07.05.2025)
- Výrobce potravin Racio se přestěhuje do bývalého výrobního areálu po firmě Otis (07.05.2025)
- Nacistická okupace těžce dopadla i na české zemědělství a potravinovou soběstačnost (06.05.2025)
- V některých prodejnách Hruška mohli lidé koupit kuře z Polska se salmonelou (06.05.2025)