Agris v novém

Setkáváte se s novou verzí Agrárního WWW portálu Agris. Nejviditelnější změnou je samozřejmě upravený design, hlavní změny byly však provedeny v přepracování samotného jádra portálu s cílem zlepšení komfortu uživatelů v rychlosti a dostupnosti informací, přesnosti vyhledávání a jednoduší navigaci. Došlo také k rozšíření nabízených funkcí v oblasti vkládání obsahu uživateli portálu. Nově můžete vložit informace o Vámi připravovaných akcích, prezentovat zprávy o Vaší činnosti a Vaše názory na aktuální dění, nebo vložit odkaz na Váš podnik či organizaci (funkce: Přidat obsah).

S novou verzí portálu Agris se také nabízí možnost čerpat informace z agrárního sektoru a venkova prostřednictvím sociálních sítí Facebook a Twitter.

Nová verze Agrárního WWW portálu Agris byla vytvořena jako součást výzkumného záměru Provozně ekonomické fakulty ČZU v Praze: IVZ MSM 6046070906 "Ekonomika zdrojů českého zemědělství a jejich efektivní využívání v rámci multifunkčních zemědělskopotravinářských systémů" a projektu Celouniverzitní interní grantové agentury ČZU „Technologická a funkční inovace agrárního portálu AGRIS“.

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info