Články ze dne 22. 11. 2015

ZETOR dosáhl úspěchu na Agritechnice, největším zemědělském veletrhu v Evropě

22. 11. 2015 | Zdroj: Agris | Článek Článek

Zetor

Značka ZETOR zaznamenala úspěch na hannoverském veletrhu Agritechnica. Představení designového směru Zetor by Pininfarina patřilo mezi veliké lákadlo veletrhu a o české značce informovala i taková světová média, jakými jsou BBC či Daily Mail.

Belgie znovuobjevuje pivo: Minipivovary mají žně a vysmívají se Anheuseru

22. 11. 2015 | Zdroj: eurozpravy.cz | Článek Článek

Popularita minipivovarů v Belgii roste a věří si natolik, že se dokonce vysmívají i největšímu světovému koncernu Anheuser-Busch InBev. Belgická piva, ať už světlá, bílá, jantarová, tmavá, s ovocem, silná, lehká či trapistická, mají nekonečně mnoho chutí. "Lidé se dnes čím dál více zajímají o to, co jedí a pijí a zaměřují se na lokální potraviny. Tato tendence se projevuje v Evropě i ve Spojených státech."

Plzeňská potravinová banka rozdává potraviny asi 3000 příjemců

22. 11. 2015 | Zdroj: ČTK | Článek Článek

Základní potraviny přibližně třem až třem a půl tisícům potřebných lidí distribuuje přes sociální a charitní organizace Potravinová banka v Plzeňském kraji. Založilo ji loni deset organizací, především charit, které jídlo podle potřeby rozdávají svým klientům - lidem bez domova, matkám s dětmi v tísni, seniorům či rodinám žijícím v chudobě, řekl ČTK ředitel Diecézní charity Plzeň Jiří Lodr.

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info