Prodejní výstava PRAGAFLOREA

TISKOVÁ INFORMACE

Letošní ročník prodejní výstavy PRAGAFLOREA s novými prvky

Celkem 166 vystavovatelů na čisté výstavní ploše 2 607 metrů čtverečních se bude prezentovat v průběhu druhého ročníku jarní prodejní výstavy PRAGAFLOREA - zahradnický svět, která proběhne v areálu Pražského veletržního areálu Letňany ve dnech 29. 3. až 1. 4. 2001. Informovala o tom hlavní manažerka výstavy Alena Miková.

Pořadatel výstavy, akciová společnost ABF, letos podle Mikové podstatně rozšířil původní nomenklaturu výstavy PRAGAFLOREA s cílem maximálně vyhovět přáním a požadavkům vystavovatelů i návštěvníků. Zahradnický svět PRAGAFLOREA tak bude obohacen o další akci - PRAGAHOBBY - výstavu pro využití volného času a dále o Hrnčířský trh - v polistopadovém období ojedinělou prezentaci, navazující na tradici pražských hrnčířských trhů v minulosti.

Kromě množství zahradníků s obrovskou nabídkou rostlinného materiálu, zahradnických výpěstků, floristických doplňků a dekorací se v areálu letňanského výstaviště letos představí i výrobci a prodejci zahradních staveb, zahradního nábytku, krbů, skleníků a zahradní techniky. Na místě budou k vidění i ukázkové zahrady jako zdroj inspirace nejen pro zahrádkáře, ale i pro majitele lodžií, balkónů a minizahrádek. Na své si přijdou i milovníci bonsají, sukulentů a kaktusů. PRAGAFLOREA poskytne v letošním roce také prostor pro zahradnické školství. Návštěvníci Letňan tak budou mít možnost shlédnout praktické ukázky vazeb kytic pro různé příležitosti a účely.

Zajímavou atrakcí budou i vystavené sběratelské artefakty Klubu sběratelů kuriozit, jehož členové představí návštěvníkům například staré žehličky, historické oblečení, modely a figurky, staré tisky a celou řadu dalších předmětů. Příjemným zpestřením výstavy bude nepochybně účast Agentury Dobrý den Pelhřimov se zajímavým programem: bojová umění, herna hlavolamů, trojkolková jízdárna, obří šatní ramínko, dřevěná maxistolička, apod.

Vzhledem k termínu blížících se Velikonoc se tyto svátky pochopitelně objeví i v Pražském veletržním areálu Letňany. Zdobení velikonočních perníčků, úprava kraslic a práce dráteníků budou nejen k vidění a ke koupi, ale i jako výzva k vyzkoušení vlastní šikovnosti nejen dospělých, ale i dětí.

Výstavy PRAGAFLOREA a PRAGAHOBBY jsou pořádané ve spolupráci s Českým zahrádkářským svazem, časopisem Zahrádkář a časopisem Rady pro Hobby. Po celou dobu výstav bude fungovat odborná poradenská služba, kde mohou návštěvníci hledat odpovědi na otázky, týkající se zahradnictví a zahrádkářství.

Do Pražského veletržního areálu se dostanete zdarma veletržní autobusovou linkou č. 758 od stanic metra Českomoravská a Vysočanská. K dispozici jsou i velké parkovací plochy pro osobní auta i autobusy a možnost zajet autem až k výstavním halám (jako jediné výstaviště v Praze).

Pořadatel, ABF, akciová společnost se těší na vaši návštěvu a doufá, že budete spokojeni minimálně jako v loňském roce.

Sumář základních informací o výstavách PRAGAFLOREA a PRAGAHOBBY

Název akcí: PRAGAFLOREA zahradnický svět, Hrnčířský trh

PRAGAHOBBY výstava pro využití volného času

Termín konání: 29.3. - 1.4. 2001, denně od 10.00 do 18.00 hod.

(1.4. od 10.00 do 17.00 hod.)

Místo konání: Pražský veletržní areál Letňany

Uzávěrka přihlášek: 9. března 2001

Vstupenky: základní 40 Kč, zlevněná 20 Kč (studenti, důchodci, vojsko), dětská 10 Kč, registrační 1 Kč

Mediální partner: časopis Zahrádkář

časopis Rady pro HOBBY

Pořadatel: ABF, a.s.

Václavské nám. 29

111 21 Praha 1

Manažerka: Alena Miková

Produkce: Hana Forejtová

Kontakty: tel.:02/22891133-34

fax: 02/22891199

e-mail: mikova@abf.cz

internet: www.abf.cz

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info