Spokojenost s výstavou PRAGAFLOREA roste

Jako velmi úspěšný hodnotí letošní druhý ročník výstav PRAGAFLOREA a PRAGAHOBBY hlavní pořádající společnost ABF, a.s. Oproti úvodnímu ročníku se prakticky zdvojnásobil počet vystavovatelů, kterých se ve dnech 29. března až 1. dubna prezentovalo v Pražském veletržním areálu Letňany (PVA) na 3 260 metrech čisté výstavní plochy více než dvě stě.

Podle výzkumu agentury AMASIA EXPO byly s průběhem i náplní výstav spokojeni vystavovatelé i návštěvníci. Celkem 77 procent z vystavovatelů byli majitelé, jednatelé a společníci firem, tedy lidé, kteří měli nejvyšší zájem na rozvoji firmy. Téměř dvě třetiny - 62 procent z nich, přitom v průběhu výzkumu uvedlo, že se rozhodně nebo s největší pravděpodobností zúčastní příštího ročníku. Vystavovatelé (89 procent) přitom podle agentury vysoce hodnotili zejména dobrou spolupráci s pracovníky ABF. Důvodem využití areálu PVA k prezentaci jsou ovšem i příznivé nájemní podmínky - podle sdělení vystavovatelů jsou oproti konkurenčním akcím zhruba o polovinu nižší.

Podle agentury AMASIA je pro organizátory "velmi příznivé zjištění", že se letos o sedm procent zvýšil počet spokojených návštěvníků - 47 procent z nich našlo vše a dalších 39 procent téměř vše, za čím na výstavy přišli. Rovná polovina návštěvníků chce přitom určitě a 34 procent zřejmě navštívit příští ročník výstav PRAGAFLOREA/PRAGAHOBBY. Oproti prvnímu ročníku zaznamenali také organizátoři mírný nárůst absolutního počtu návštěvníků - spolu s hosty jich letos bylo na 23 000. V návštěvnické veřejnosti byly častěji zastoupeny ženy, a to 60 procenty, celkem 63 procent návštěvníků tvořili lidé z Prahy a okolí, zbytek připadl na návštěvníky z celé ČR.

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info