SELLIER & BELLOT ÚSPĚŠNÁ NA NĚMECKÉM TRHU

Tak jako různé české odborné časopisy pořádají čtenářské soutěže o nejoblíbenější nebo nejlepší výrobek roku, tak i renomovaný a celosvětově známý německý střelecký časopis Deutsches Waffen - Journal uspořádal v minulém roce anketu nejoblíbenějších zbraní a střeliva.

V kategorii střeliva pro krátké kulové zbraně přisoudili čtenáři tohoto časopisu nábojům firmy Sellier & Bellot, a. s. Vlašim 1. místo a v celkovém hodnocení všech nábojů stříbrnou plaketu. Zlatou plaketu získala domácí firma Dynamit Nobel, bronzovou švédská firma Norma.

Úspěch českého střeliva na německém trhu je mimořádným uznáním, protože o důstojné místo na tomto náročném a prestižním trhu usilují všichni výrobci střeliva. To jistě potvrdí každý, kdo si prolistuje katalog firem Frankonia nebo Eduard Kettner, nebo navštíví jejich prodejny v České republice. Dosažený úspěch je i pádnou odpovědí některým našim myslivcům, kteří pro své střelecké neúspěchy obviňují, nebo přímo hanobí české výrobky. Znovu se nám potvrzuje známé české pořekadlo, že doma není nikdo prorokem.

S ohledem na získaná ocenění budou výrobky firmy Sellier & Bellot, a. s., Vlašim vyrobené v roce 2001 opatřeny na nejmenším spotřebitelském balení příslušným typem přelepky oznamující tuto skutečnost.

VM

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info