Českobudějovické výstaviště čeká nápor kutilů
21.05.2002 | Denik.cz
Vyhrát sekačku na trávu může každý, kdo zavítá na XI. ročník veletrhu Hobby. Ten startuje ve středu a potrvá do neděle 26. května. Ředitelka a.s. Výstaviště České Budějovice Marcela Payerová řekla, že se letos návštěvníkům představí na 500 firem devíti zemí světa. Nabídnou sortiment, který má oslovit okruhy kutilů, chovatelů, drobných výrobců a podnikatelů.
Tahákem pro návštěvníky dle jejích slov tradičně bude receptářový král Přemek Podlaha, který se svým programem v pořadech Soutěžíme s receptářem a jak se dělá Receptář prima nápadů, vystoupí v sobotu v pavilónu B1.
Chybět nebude poradenský servis pro zahrádkáře, citrusáře, včelaře, chovatele ani soutěž pro voříšky - Hobbík 2002.
Zábavu v letním amfiteátru a zrekonstruované Pivovarské zahradě obstarají mj. Babouci, Božejáci, Peterka a spol., Rapmasters, Damiens, Lentil Kiss ad. Na pořadu je i povídání s herci Naďou Konvalinkovou a Zdeňkem Srstkou.
Pořadatelé připravili navíc dvě soutěže pro návštěvníky. První, slosování vstupenek o sekačku a druhou pro mladé zahrádkáře - Vypěstuj a vyhraj. Hlavní cenou pro dítě, které se prezentuje nejlepším výpěstkem letošního jara, bude mobilní telefon.
Další články v kategorii
- Řečtí zemědělci se po vánoční pauze vrací k blokádám silnic a přechodů (28.12.2025)
- Česko chce flexibilitu v zemědělské politice. Může to být ale dvojsečné (27.12.2025)
- Ceny potravin v roce 2026: Levné máslo a brambory, zdraží káva či kakao (26.12.2025)
- Pivovar Strakonice prodal meziročně více piva, letos investoval i do automatizace chlazení (25.12.2025)
- ČSÚ: Živý kapr letos stojí 126,23 koruny za kilogram, mírně víc než loni (24.12.2025)
- Udělejme z krmení zvěře vánoční zvyk, který opravdu pomůže (23.12.2025)
- Vláda souhlasí se záměrem obnovit daňové zvýhodnění vína, zákon připraví vlastní (23.12.2025)
- Čína zavádí vysoká cla na mléčné výrobky z EU, podle Bruselu neoprávněně (23.12.2025)
- Proč jedle neopadá a smrk je historicky králem českých Vánoc? (23.12.2025)
- Mýty italské kuchyně. Historik bourá legendy o ikonických pokrmech, čelí výhrůžkám (23.12.2025)

Tweet



