Nezapomeňte, že termín pro předkládání žádostí o dotace na přípravu projektové dokumentace pro SROP se blíží

Na základě dotačního titulu č. 3 Regionálního programu podpory rozvoje severozápadních Čech a Moravskoslezského regionu mohou obce vymezených regionů žádat o poskytnutí dotace na přípravu projektové dokumentace projektů předkládaných do SROP (Společného regionálního operačního programu). Daný Regionální program spravuje oddělení administrativ regionálních programů z odboru regionálního rozvoje. Uzávěrka pro příjem žádostí je 31.3.2004.

Kontaktní osoby:Ministerstvo pro místní rozvojOddělení administrativ regionálních programů Ing. Lucie Vondrušková tel.: 224 861 353 Lucie.Vondruskova@mmr.cz Ing. Tomáš Vacenovskýtel.: 224 861 714Tomas.Vacenovsky@mmr.cz

Podrobné informace a formuláře pro předkládání žádostí naleznete na stránce MMR http://www.mmr.cz/cz/regional/zasady/2004Pro Vaši informaci přinášíme dodatek č.1 k zásadám:

Ministerstvo pro místní rozvojČ.j. 1349/2004-52

Dodatek č. 1

Zásad pro poskytování dotací ze státního rozpočtu v rámci Regionálního programu podpory rozvoje severozápadních Čech a Moravskoslezského regionu (č.j. 27697/2003-52)

Znění Zásad se upravuje následovně:

Článek č. 1 pokračuje zněním: " , u dotačního titulu č. 3 i dalších regionů jejichž projekty vyhovují pro čerpání dle Cíle 1 - SROP."

Nové znění článku č. 1:

Prioritním cílem regionálního programu je podpora rozvoje infrastruktury malého a středního podnikání, snížení nezaměstnanosti a podpora záměrů rozvoje na úseku cestovního ruchu v hospodářsky a strukturálně postižených oblastech severozápadních Čech a severní Moravy, u dotačního titulu č. 3 i dalších regionů jejichž projekty vyhovují pro čerpání dle Cíle 1 - SROP.

Článek č. 2 se doplňuje o větu: " U dotačního titulu č. 3 je příjemcem podpory obec (ne obcí zřízená právnická osoba), jejíž katastrální území leží v na území krajů Jihomoravského, Jihočeského, Pardubického, Královéhradeckého, Vysočina, Karlovarského, Libereckého, Olomouckého, Plzeňského, Středočeského, Moravskoslezského, Ústeckého a Zlínského.

Úplné znění článku č. 2:

Příjemcem podpory je obec (ne obcí zřízená právnická osoba), jejíž katastrální území leží v okresech Bruntál, Frýdek-Místek, Nový Jičín, Karviná a Ostrava-město v regionu NUTS 2 Moravskoslezsko a Děčín, Chomutov, Litoměřice, Louny, Most, Teplice, Ústí nad Labem v regionu NUTS 2 Severozápad. Toto vymezení se nevztahuje na projekty z okresů Cheb, Karlovy Vary, Opava a Sokolov, pokud žádosti o podporu byly podány v roce 2003, v souladu s územním vymezením příjemce podpory podle Zásady pro poskytování dotací ze státního rozpočtu v rámci Regionálního programu podpory rozvoje severozápadních Čech a Ostravského regionu ze dne 4. 2. 2003 (č.j. 2617/2003-52). U dotačního titulu č. 3 je příjemcem podpory obec (ne obcí zřízená právnická osoba), jejíž katastrální území leží na území krajů Jihomoravského, Jihočeského, Pardubického, Královéhradeckého, Vysočina, Karlovarského, Libereckého, Olomouckého, Plzeňského, Středočeského, Moravskoslezského, Ústeckého a Zlínského.

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info