Modernizace cukrovaru v Trenčianské Teplé si vyžádá 1,1 mld. Sk
23.06.2004 | ČTK
Přibližně 1,1 miliardy slovenských korun si vyžádá modernizace jednoho z největších slovenských cukrovarů Považského cukru v Trenčianskej Teplej. Investice, která bude ukončena v srpnu 2005, udělá z cukrovaru nejmodernější provoz v zemi. "S prvními investicemi za zhruba 100 milionu korun jsme začali už v uplynulém roce," řekl předseda představenstva Ivan Kardoš. "Zhruba 480 milionů korun vynaložíme letos a zbytek v příštím roce," dodal. "Investicemi se zvýší produkce cukrovaru trojnásobně a denně tak zpracujeme až 6000 tun cukrové řepy," řekl.Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz
Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.
Další články v kategorii
- Ceny potravin v roce 2026: Levné máslo a brambory, zdraží káva či kakao (26.12.2025)
- Pivovar Strakonice prodal meziročně více piva, letos investoval i do automatizace chlazení (25.12.2025)
- ČSÚ: Živý kapr letos stojí 126,23 koruny za kilogram, mírně víc než loni (24.12.2025)
- Udělejme z krmení zvěře vánoční zvyk, který opravdu pomůže (23.12.2025)
- Vláda souhlasí se záměrem obnovit daňové zvýhodnění vína, zákon připraví vlastní (23.12.2025)
- Čína zavádí vysoká cla na mléčné výrobky z EU, podle Bruselu neoprávněně (23.12.2025)
- Proč jedle neopadá a smrk je historicky králem českých Vánoc? (23.12.2025)
- Mýty italské kuchyně. Historik bourá legendy o ikonických pokrmech, čelí výhrůžkám (23.12.2025)
- Pavel Vacek: Kapr je jednička, sváteční polévky střídáme (23.12.2025)
- Potravinářská inspekce zjistila v tržní síti masné konzervy z dovozu falšované sníženým obsahem masa a s nedeklarovaným alergenem (23.12.2025)

Tweet



