Na výstavišti v Lysé nad Labem se sejdou včelaři, myslivci, lesníci a rybáři

Už sedmnáctý ročník výstavy Natura Viva 2012 se koná ve dnech 23. až 27. května na Výstavišti v Lysé nad Labem, uvedl Nymburský deník.

Jde o výstavu, která je určena především pro příznivce myslivosti, rybářství a včelařství. Cílem výstavy je přiblížit návštěvníkům spojení ochrany přírody a životního prostředí s udržením hodnotného života na venkově a trvalého využití přírodních zdrojů. Ve svých expozicích nechají rybáři nahlédnout do nádrží s živými rybami, včelaři do života včel a myslivci se pochlubí svými výsledky chovatelské práce.

Partnery této akce, po stránce odborné, jsou Českomoravská myslivecká jednota, Český rybářský svaz a Český svaz včelařů. Dalšími partnery výstavy jsou Lesy ČR a Česká zemědělská univerzita v Praze. Nedílnou součástí výstavy budou expozice rybářských, lesnických a včelařských středních odborných škol a učilišť, jejichž studenti předvedou nabyté zkušenosti, vědomosti a zručnosti. Během pěti výstavních dnů se mohou návštěvníci těšit na doprovodný program složený z odborných přednášek, vystoupení trubačů, ukázky plemen loveckých psů, sokolníků a další zábavný program.

Tisk

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info