Prestižní ocenění Zlatý klas putuje do Čejkovic

V rámci právě probíhající výstavy Země živitelka byly vyhlášeny výsledky soutěže o nejlepší vystavený exponát, která probíhá pod odbornou garancí Ministerstva zemědělství. Prestižní ocenění Zlatý klas získala společnost Templářské sklepy Čejkovice pro víno Tramín 2011 Silver Collection.

V Českých Budějovicích momentálně probíhá agrosalon Země živitelka garantovaný Ministerstvem zemědělství a Agrární komorou ČR. Jde o největší výstavu v zemědělsko-potravinářském sektoru v ČR. V rámci výstavy se každoročně koná soutěž Zlatý klas. Exponáty posuzuje odborná porota sestavená ze zástupců Ministerstva zemědělství, odborného školství, výzkumných ústavů, kontrolních institucí zemědělsko-potravinářského komplexu a Výstaviště České Budějovice. V kategorii potravinářský a zpracovatelský průmysl zvítězila společnost Templářské sklepy Čejkovice s vínem Tramín 2011 Silver Collection.

Víno Tramín 2011 Silver Collection pochází z řady určené pro segment gastronomie. Kromě vynikajícího vína přináší tato řada i nový design láhve s logem Templářských sklepů přímo ve sklovině a speciální úpravou znázorňující cimbuří středověkého hradu. Originální etikety a visačky navíc informují o působení templářských rytířů na území Čech a Moravy. „K nové láhvi přibude ještě jeden důležitý prvek – ocenění Zlatý klas 2012. Těší nás, když naši práci oceňují i porotci prestižních potravinářských soutěží“, říká Lukáš Lukáš z Templářských sklepů Čejkovice.

Mezinárodní agrosalon Země živitelka probíhá od 30. srpna do 4. září. 2012. Připraven je bohatý doprovodní program. Každý z výstavních dnů je věnován rozdílným tématům, v rámci kterých jsou připraveny odborné semináře a konference.

Kontakty a bližší informace

Tisk

 

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info