Informace o možnosti zakládání organizací v rámci společné organizace trhu s mlékem a mléčnými výrobky

Informace o možnosti zakládání Organizací producentů, Sdružení organizací producentů a Mezioborových organizací v rámci společné organizace trhu s mlékem a mléčnými výrobky.

Na základě ustanovení nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) č. 261/2012, prováděcího nařízení Komise (EU) č. 511/2012, nařízení Komise v přenesené pravomoci (EU) č. 880/2012, doplňující nařízení rady (EU) č. 1234/2007 a nařízení vlády č. 308/2012 Sb., kterým se mění nařízení vlády č. 244/2004 Sb., ve znění pozdějších předpisů, mohou být s účinností od 3.10.2012 v rámci společné organizace trhu s mlékem a mléčnými výrobky zakládány a uznávány Organizace producentů, Sdružení organizací producentů a Mezioborové organizace.

Podrobné informace o podmínkách jejich uznávání, smluvních jednáních a povinnostech jsou popsány v Příručce – MLÉČNÉ KVÓTY (cesta: http://www.szif.cz/Společná organizace trhu/Živočišná výroba/Mléko/Správa mléčných kvót/Ke stažení).

Formulář „Žádosti o uznání Organizace producentů, Sdružení organizací producentů a Mezioborových organizací dle NV č. 244/2004 Sb., ve znění pozdějších předpisů“ vydaný Fondem, je k dispozici rovněž na této adrese.

zdroj:Státní zemědělský intervenční fond »

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info