PRO-BIO odpovědnou firmou Olomouckého kraje

V kategorii Odpovědná firma roku 2012 Olomouckého kraje, kterou vyhlašuje Vodafone, zvítězila obchodní společnost PRO-BIO, s.r.o.

Firma zabývající se zpracováním a produkcí biopotravin je v regionu jedním z nejstabilnějších zaměstnavatelů, kterému se na venkov povedlo přivést a udržet řadu vzdělaných lidí.  „Napadla nás samozřejmě možnost přesunout firmu strategicky do Prahy, ale nakonec jsme se rozhodli zůstat zde a nabídnout v tomto kraji s vysokou nezaměstnaností pracovní příležitost pro téměř 90 lidí“, prozrazuje zakladatel a spolumajitel firmy Ing. Martin Hutař. Jako firemní sídlo zrekonstruovala společnost tzv. brownfield, areál bývalé textilní továrny, která nyní slouží coby hlavní administrativní budova.

Firma PRO-BIO, s.r.o. patří k největším zpracovatelům biopotravin v České republice, provozuje vlastní bio mlýn a dceřiné ekologické farmy. Svými ekologickými aktivitami a produkcí biopotravin se podílí na ochraně a obnově místní krajiny. Firma oslavila letos 20 let od svého založení.

Soutěž ODPOVĚDNÁ FIRMA ROKU 2012 je určena pro podnikatelské subjekty zapojené v hlavní soutěžní kategorii VODAFONE FIRMA ROKU 2012, které se v rámci svých podnikatelských aktivit snaží uplatnit společensko-odpovědný přístup. Společnost PRO-BIO,s.r.o. současně získala i certifikát finalisty soutěže VODAFONE FIRMA ROKU 2012 Olomouckého kraje.

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info