Vyhlášení Farmy roku 2012 se blíží

V úterý 18. prosince zaplní prostory pražského divadla ABC příznivci selského stavu, aby byli již pojedenácté osobně přítomni slavnostnímu vyhlášení výsledků soutěže Farma roku. Záštitu nad akcí převzal předseda vlády ČR Petr Nečas, mezi přítomnými hosty nebudou chybět, stejně jako každoročně, významní představitelé nejen z politické sféry.

Farma roku je soutěží, v níž rodinné farmy z různých regionů ASZ s různorodou charakteristikou, strukturou či velikostí hospodářství prezentují svůj podnikatelský záměr. Soutěží, která dokazuje, že šikovný sedlák si dokáže najít svou cestu a umí využívat konkrétních podmínek své oblasti či regionu k úspěšnému podnikání. A tím si získává stále větší oblibu a zájem veřejnosti.

I v letošním jedenáctém ročníku je nominováno pět farem, které byly hodnoceny odbornou komisí dle pěti kritérií, a to celkového vzhledu farmy, organizace práce, ekonomických výsledků, zamýšleného rozvoje a zapojení rodiny do chodu farmy.

Komponovaný večer v divadle ABC nabídne nejen představení farem pomocí videoklipů, vyhlášení jejich pořadí a finanční odměnění, ale i velmi pěkné divadelní představení  „Bedřich Smetana: The Greatest Hits“ a na závěr raut.

Vstupenky na slavnostní vyhlášení Farmy roku 2012 jsou již v prodeji, objednat si je můžete v Hlavní kanceláři ASZ na tel. 266 710 413 nebo e-mailu: kancelar@asz.cz

Hlavní kancelář ASZ

Tisk

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info