Prezentace komory na veletrhu

Letos na veletrhu Stříbrné vánoční dny – jídlo, pití, řemeslo a žití, který se konal ve dnech od 6. do 9. prosince na pražském Výstavišti v Letňanech, nechyběl ani stánek Agrární komory ČR.

Své zboží v něm Pražanům nabízely firmy Vitaminátor, Masokombinát Příbram, Vodňanské kuře, prodávaly se i müsli tyčinky z Úsovska a další.

Hostesky a prodávající zástupci firem se nezastavili a prodávalo se zejména o víkendu, kdy se u stánku dokonce tvořily fronty, a tak jako šly příbramské uzeniny a müsli tyčinky doslova ‘na dračku‘, masné výrobky z Vodňan, tentokrát neprodejné, se nestačily k ochutnávkám krájet na plátky a kostičky. Hostesky alespoň doporučovaly, ve kterých řetězcích jsou tyto dobroty přímo k sehnání.

Totéž zažívali lidé ze stánků u sousedních krámků s výrobky označenými Klasou. Návštěvníci veletrhu tam šli očividně s tím, aby poznali výrobce, dobroty ochutnali a určitě si je i odnesli domů. Po chvíli byl většinou každý obtěžkaný nějakou taškou a dárky. „Veletrh bych označil jako velmi úspěšný a stánek agrární komory tam byl určitě na místě. Mohli jsme tak propagovat naše vynikající potraviny a udělat jim reklamu, byl o ně skutečně velký zájem po celé čtyři dny veletrhu,“ řekl Karel Coufal, ředitel OAK Třebíč, který byl na stánku od prvního do posledního dne veletrhu a může tak veletrh srovnávat i s ostatními akcemi, kde se Agrární komora ČR prezentuje. 

zdroj: Eugenie Línková

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info