Sdružení pekařů: Na frgál mohou být všichni Valaši hrdí

Za další důkaz kvality považují pekaři valašských frgálů chráněné zeměpisné označení EU, které tento produkt ode dneška nese. Tradiční frgál je již dostatečně známý, veřejnost se nyní musí dozvědět, že se bude péct pouze v regionu Valašska, Valaši na to mohou být hrdí, řekl ČTK jednatel sdružení Valašské lidové tradice Pavel Vašut.

Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz

Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info