Proč upřednostnit českého býka?

Konkurence provozovatelů odchoven plemenných býků je v České republice velká, a proto se většina z nich snaží nabízet chovatelům i nějakou nadstandardní službu. Odchovna na Cunkově např. předkládá zájemcům o koupi býčků vyšetření spermatu býků, odchovny v Měcholupech a v Benešově zase připravují internetové přenosy z výběrů a dražeb či testování bezrohých býků na homozygotnost. K tomuto trendu se nově přidala i OPB Osík, která pro letošní rok na svém facebooku nachystala novinku v podobě postupného zveřejňování fotek a krátkých videí odchovávaných býků.

Právě dostatek kvalitních informací je pro správnou koupi plemeníka to nejdůležitější. Maximum nejrůznějších informací spolu s vysokou kvalitou nabízených býčků je to, co české býky a náš národní systém testace pozitivně odlišuje od dovozových, mnohdy téměř "anonymních", býků nabízených nejrůznějšími obchodníky.

Proto sháníte-li masného býčka, neváhejte a vydejte se na některou z odchoven či k chovatelům zakoupit nového mladého býčka pro vaše stádo! Druhý turnus výběrů býků právě začal.

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info