12. - 13.9. 2014 Znojemské historické vinobraní

Znojemské historické vinobraní letos naplní Znojmo vším, co k největšímu vinobraní patří, 12. – 13. září 2014.

Znojemské historické vinobraní 2014 umožní návštěvníkům v kulisách středověké architektury prožít dobovou atmosféru vinobraní, korunovanou velkolepým historickým průvodem. Pestrá nabídka vystoupení současných umělců různých žánrů a pestrý doprovodný program na deseti paralelních scénách dává Znojemskému historickému vinobraní rozměr jednoho z největších multižánrových hudebních festivalů v ČR. Vrcholem programu bude legendární skupina Olympic, která ve Znojmě vystoupí po pěti letech. Doprovodný program nabízí také množství aktivit pro rodiny s dětmi, včetně hlídání. Připraveno je také několik novinek.

Znojemské historické vinobraní nabídlo letos prodejcům místa pro 370 prodejních stánků, z toho 43 na Mikulášském a Václavském náměstí a v ulici Přemyslovců, kde budou historická tržiště s ukázkami výroby prodávaných řemeslných výrobků. Prodejci vína a burčáku byli zvýhodněni možností pronájmu prodejních míst s měsíčním předstihem, kterou náležitě využili. O možnost prodeje na vinobraní byl tradičně obrovský zájem. Během prvních pár dní byla prakticky všechna místa obsazena. V současné době Odbor investic a správy nemovitostí města Znojma, který pronájem zajišťuje, má k dispozici už jen několik posledních volných prodejních míst k pronájmu.

Vstupenky na Znojemské historické vinobraní budou v prodeji od 1. července 2014 v síti Ticketpro a v Turistickém informačním centru Obroková 10,  669 02 Znojmo - do 31. srpna se slevou. Na místě konání budou vstupenky v prodeji u vstupů do historického centra.

Organizátor Znojemského historického vinobraní:

Znojemská Beseda, Masarykovo nám. 449/22, 669 02 Znojmo, www.znojemskabeseda.cz

Více informací: www.znojemskevinobrani.cz

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info