Zdravé mlsání? Letní novinkou je zmrzlina z Němcovy radonické mlékárny!

Mléko z farmy od července nově zařazuje do svého sortimentu zmrzlinu, a to hned ve třech příchutích – tvarohovo-mléčnou, kakaovou a jahodovou. Stejně jako ostatní produkty v nabídce je vyrobena z kvalitního plnotučného mléka bez přídavku umělých ovocných aromat, náhražkových tuků, barviv a další chemie. Cena zmrzliny je 23 Kč/100 g a k dostání budou dvě velikosti balení.

„Rozšířením nabídky reagujeme na poptávku po kvalitní zmrzlině, kterou jsme mezi našimi zákazníky zaznamenali,“ říká Stanislav Němec, majitel radonické mlékárny a spoluautor projektu Mléko z farmy a pokračuje: „Když se podíváte na složení běžně prodávaných zmrzlin a mražených krémů, často jsou plné chemických a průmyslových látek, jako jsou levné a nekvalitní rostlinné tuky, barviva či umělá aromata, které nejsou zdraví prospěšné. Takové přidané složky v našich produktech nikdy nenajdete. Nabízíme poctivé výrobky z kvalitního plnotučného mléka a naše zmrzlina je tak zdravým letním osvěžením.“ Zmrzliny se prodávají na váhu, nyní v balení o váze okolo 100 g, v průběhu léta přibude i větší rodinné vážící zhruba 500 g.

Mléčné zmrzliny vyrobené tradičními postupy s výraznou a lahodnou chutí jsou k dostání na více než 1700 prodejních zastávkách rozvážkových vozů Mléko z farmy. Rozvozové trasy pokrývají oblast Prahy, středních Čech, Královéhradeckého, Libereckého a Ústeckého kraje a Táborska v jižních Čechách. Přehled zastávek je možné najít na stránkách www.mlekozfarmy.cz.

Mléko z farmy je společným projektem farmářů Ing. Jana Millera a Ing. Stanislava Němce, kteří za něj osobně a nezprostředkovaně ručí svými jmény. Zatímco na Millerově farmě ve Svrkyni se mléko nadojí, v Němcově selské mlékárně v Radonicích je za přísných hygienických parametrů zpracováno na konečné výrobky a pomocí vlastních aut distribuováno ke spotřebitelům. Další mléko pochází ze soukromých farem rodiny Brodských z Nehvizd, Roubíčkových ze Staré Boleslavi a pana Strnada z Rostoklat. V roce 2013 získala Němcova selská mlékárna Radonice ocenění nadace Comenius „Českých 100 nejlepších“ v oblasti „Zemědělství a potravinářství“.

 

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info