Na české zemědělce čeká u ČSOB Leasing více než 300 mil. korun

Od konce srpna běží speciální akce společnosti ČSOB Leasing, díky níž lze výhodně financovat zemědělskou techniku. Dotovaná úroková sazba začíná již na 1,9 % a je stejná po celou dobu financování.Zájemci by si však měli pospíšit. Po vyčerpání úvěrového rámce bude totiž nabídka ukončena. Zemědělský dotační program navazuje na státní program Zemědělec, který v rámci své činnosti nabízí Podpůrný a garanční rolnický a lesnický fond (PGRLF). Ten však skončí v září a stát již žádnou další alternativu čerpání dotací nenabídne.

Speciální nabídka, kterou ČSOB Leasing připravil s podporou Evropské investiční banky, je určena pro malé a střední firmy. Kromě zvýhodněné úrokové sazby obsahuje také allrisk pojištění od 0,8 % z ceny financovaného předmětu. „Samozřejmou součástí je rovněž odborné poradenství. Právě v kvalitních službách našich specialistů a důkladné znalosti odvětví spočívá pro klienty největší přidaná hodnota,“ dodává Jan Kulhánek, ředitel pro řízení a rozvoj komodity strojů a těžké dopravní techniky ČSOB Leasing.

Flexibilita a rychlost patří mezi klíčové atributy financování od ČSOB Leasing. Žádost pracovníci vyřídí do jednoho dne, přičemž zákazník má možnost upravit si parametry jako je délka smlouvy, výše akontace či pojištění. „Jedničkou na trhu jsme se nestali jen kvůli výhodným nabídkám. Naši klienti oceňují řešení na míru a flexibilní zákaznické služby,“ vysvětluje Kulhánek.

V průběhu trvání smlouvy mohou klienti měnit pojištění či splácení, či smlouvu ukončit. ČSOB Leasing navíc jako jediná leasingová společnost umožňuje jednoduchý a rychlý přístup k informacím. Na portálu eLeasing zákazníci okamžitě zjistí, jaký je stav jejich plateb nebo v jaké fázi se nachází likvidace pojistné události.

Informace o ČSOB Leasing, a.s.

ČSOB Leasing, a. s., je 100% dceřinou společností Československé obchodní banky, a. s., členem skupiny ČSOB a významné nadnárodní skupiny KBC. Prostřednictvím sítě vlastních poboček poskytuje finanční služby podnikatelům i soukromým osobám, v oblasti financování osobních, užitkových a nákladních automobilů, strojů, zařízení, technologií, investičních celků a výpočetní techniky. Produkty zákazníkům je společnost schopna podle preferencí zákazníka nabídnout nejen prostřednictvím vlastní distribuční sítě (osobní přístup v každém regionu ČR) či rozsáhlé distribuční sítě ČSOB, ale přímo v místě prodeje u spolupracujících dodavatelů movitého majetku. ČSOB Leasing poskytuje financování pořízení či užívání produktivního (odepisovatelného) majetku. ČSOB Leasing je držitelem certifikátu jakosti podle normy ISO 9001:2008.  

Tisk

 

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info