Zetor míří na Zemi živitelku s Forterrou HD

Brno 28. srpna 2014: Expozice tradiční české značky Zetor nechyběla na žádném z dosud pořádaných ročníků mezinárodní výstavy Země živitelka. V rámci letošního 41. ročníku se návštěvníci mohou těšit na nový model Forterra HD (Heavy duty – pořádný tahoun) 140 a řadu dalších zajímavostí. K vidění budou jako již obvykle na výstavišti v Českých Budějovicích v pavilonu T1.

S traktory značky Zetor se pravidelně účastníme tuzemských i zahraničních veletrhů. Zemi živitelku považujeme za tradiční a pro nás velmi významnou mezinárodní výstavu, a proto je pro nás potěšením být opět její součástí. Svědčí o tom i fakt, že se traktory značky Zetor účastnily všech dosavadních ročníků Země živitelky,“ říká ředitel úseku obchodu a marketingu Adam Žert ze společnosti ZETOR TRACTORS a.s. „Naše expozice obvykle nabízejí zajímavá inovativní řešení. Věřím, že zaujmou i návštěvníky v Českých Budějovicích, doplňuje Adam Žert.

Model Forterra HD je v současném portfoliu značky Zetor novinkou. Mezi technické novinky tohoto modelu patří např. odpružená přední náprava nebo širší rozvor kol, který umožňuje ještě lepší stabilitu traktoru. U motoru jde například o upravenou hlavu válců se čtyřventilovou technikou.

Na Zemi živitelce bude vystaven rovněž nový čelní nakladač z modelové řady Zetor System, který je dodáván jedničkou na světovém trhu v tomto segmentu, kterou je švédská společnost Ålö AB.

Expozice značky Zetor na Zemi živitelce bude zahrnovat také řadu dalších modelů, například Proximu Power 100, Zetor Major 80 nebo Forterru HSX 130. Právě modelová řada Zetor Forterra HSX si v roce 2012 odvezla z Českých Budějovic ocenění Zlatý klas s kytičkou pro nejlepší vybrané exponáty splňující navíc i náročná ekologická kritéria. Letos je do soutěže přihlášena nová modelová řada Forterra HD, která v minulém týdnu získala ocenění ZLATÝ KOSÁK na 41. ročníku mezinárodní zemědělské a potravinářské výstavy AGROKOMPLEX 2014 ve slovenské Nitře.

Expozice Zetor bude na Zemi živitelce na výstavišti v Českých Budějovicích v pavilonu T1 od 28. 8. do 2. 9. 2014.

Kontakt pro další informace:

  • Tomáš Keprta, Korporátní komunikace, ZETOR TRACTORS a.s., tel.: 533 430 251,
  • mob.: 739 327 983, e-mail: tkeprta@zetor.com.

Miroslav Toman, Ogilvy Public Relations, tel.: 221 998 230, mob.: 603 489 902, email: miroslav.toman@ogilvy.com.

 

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info