České BIO se bude opět prezentovat na veletrhu BIOFACH 2015, přidejte se také!

Na světovém veletrhu biopotravin BIOFACH v Norimberku se každý rok scházejí zástupci všech bioodvětví – ten příští se uskuteční ve dnech od 11. do 14. února 2015. Mezinárodní účastníci veletrhu tak spoluvytváří trh, biohnutí i politiku pro trvale udržitelný svět.

Rovněž v roce 2015 se pokračuje v tradici národní prezentace České republiky na veletrhu BIOFACH zastřešené Ministerstvem zemědělství ČR. Všichni zájemci z řad výrobců biosurovin, biopotravin, biovína a bioproduktů mají možnost připojit se k národní expozici. Ministerstvo zemědělství vytváří českým vystavovatelům zázemí pro obchodní jednání a společně se Svazem ekologických zemědělců PRO-BIO prezentuje na společné výstavní ploše české biovýrobky. Jednotliví vystavovatelé se podílí na úhradě plochy pro vlastní prezentaci. Pro obchodní jednání a schůzky s partnery mohou vystavovatelé využívat společných jednacích prostorů. Zájemci, kteří by se chtěli veletrhu zúčastnit v rámci společné expozice Ministerstva zemědělství, se mohou pro více informací obrátit na oficiální zastoupení veletrhu BIOFACH na spol. PROveletrhy, kontaktní osoba je paní Tůmová, info@proveletrhy.cz nebo na Dr. Emericha Vacka z MZE: Emerich.Vacek@mze.cz. Účast na veletrhu BIOFACH je skvělou příležitostí navázat nové obchodní vztahy. Neváhejte a představte také Vy trendy a inovace, navažte cenné kontakty a rozhovory na nejvyšší úrovni a vyměňte si s odborníky znalosti z branže.

Na veletrhu BioFach se každoročně prezentuje kolem 2100 vystavovatelů z celého světa. Jejich pestrou nabídku produktů pravidelně zhlédne přes 42 000 odborných návštěvníků. Partnerskou zemí nastávajícího BIOFACHu je Nizozemí. Veletrh BIOFACH a jeho sesterský veletrh VIVANESS, zaměřený na přírodní kosmetiku, jsou kontraktační neprodejní akce, které se těší uznání na celém světě. Více informací získáte na www.biofach.de, www.vivaness.de.

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info