Podzim ukáže, co umí. V noci mrazíky, přes den až 14 °C

Stejně jako v předchozích dnech nás čeká zatažená obloha, mrholení i lehké ranní mrazíky.

Podzimní počasí, které začalo již v pondělí, nás neopustí ani v druhé polovině týdne. Stejně jako v předchozích dnech nás tak čeká zatažená obloha, mrholení i lehké ranní mrazíky.

Příliš slunce si neužijeme ani o víkendu, teploty by se ale mohly dostat až na příjemných 14 °C.

Ranní mrazíky vydrží

Ve středu bude jasno, místy se objeví mlhy nebo nízká inverzní oblačnost s ojedinělým mrholením. Večer se začne obloha od západu zatahovat. Teploty vystoupají na 8 až 12 °C, při nízké oblačnosti ale můžeme naměřit i 5 °C.

Ve čtvrtek bude oblačno až zataženo, ojediněle se přidají mlhy a mrholení, na západě pak zpočátku i déšť. V noci teploty klesnou k 5 až 1 °C, při malé oblačnosti pak i na -1 °C. Přes den pak naměříme 7 až 11 °C.

V pátek bude oblačno až polojasno, ráno se může objevit nízká oblačnost nebo mlhy, ojediněle i mrholení. Nejnižší noční teploty se budou pohybovat od 7 do 3 °C, při zmenšené oblačnosti klesnou i k 1 °C. Přes den pak rtuť teploměru vystoupá k 9 až 13 °C, při zmenšené oblačnosti pak naměříme i 7 °C.

Slunečné odpoledne

Sobota přinese zataženou oblohu s mlhami a ojediněle i mrholením. Během dne se ale bude oblačnost rozpouštět a bude polojasno až jasno. V noci teploty klesnou k 6 až 2 °C, při zmenšené oblačnosti i k -1 °C, přes den pak naměříme 6 až 10 °C, při malé oblačnosti pak 13 °C.

Jasná obloha ovšem příliš dlouho nevydrží, v neděli bude zataženo, ojediněle se přidá mrholení. Nejnižší noční teploty se budou pohybovat od 7 do 3 °C, ojediněle i kolem nuly. Přes den naměříme 6 až 10 °C, při malé oblačnosti i 14 °C.

Nic by se na charakteru počasí nemělo změnit ani následující pracovní týden, bude zataženo, ojediněle se přidají mlhy nebo mrholení, na konci týdne pak i déšť.

V noci budou teploty klesat k 8 až 3 °C, případně i k nule, přes den naměříme 6 až 11 °C, při malé oblačnosti i 14 °C.

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info