Dotazník - struktura zaměstnanců v zemědělských podnicích

Tento dotazník byl vytvořen ve spolupráci s Ministerstvem školství a Ministerstvem zemědělství a jeho cílem je zmapovat skutečnou věkovou strukturu pracovníků u konkrétních kvalifikací v zemědělství a budoucí potřebu pracovníků. Informace budou použity také pro jednání s kraji o zemědělském školství.

Z našeho průzkumu také vyplývá, že nízká prestiž práce v zemědělství pramení také z nízkých mezd. Častá srovnání, která se objevují v mediích, ale nezohledňují kvalifikaci pracovníků a to, že v zemědělství pracuje 10% nekvalifikovaných pracovníků. Naším cílem je tedy ukázat, že mzdy kvalifikovaných pracovníků jsou vyšší, než si veřejnost myslí a možná i srovnatelné s ostatními sektory.

Najděte si čas na vyplnění dotazníku, tak abychom měli výsledky opravdu mapující reálnou situaci, a to i v regionálním členění.  Dotazník se skládá ze dvou listů – tabulkového a otázkového. Prosím Vás o vyplnění obou listů v elektronické podobě do 19/12/2014 a zaslání tajemníkovi/řediteli Vaší územní organizace. Ti je shromáždí a obratem souhrnně za územní organizaci zašlou na pražskou centrálu svazu na adresu volmanova@zscr.cz. V případě dotazů je možné se obrátit na Vaši územní organizaci, nebo přímo na Adrianu Volmanovou, tel.: 702210690.

Děkujeme za vyplnění

Tisk

Příloha: dotazník
 

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info