Veletrh FRUIT LOGISTICA 2015 nabídne i bioprodukty

Jakmile berlínské veletržní haly hostí přes 60 000 renomovaných odborných návštěvníků ze 130 zemí, nastal čas veletrhu FRUIT LOGISTICA - předního veletrhu v oblasti mezinárodního obchodu s ovocem a zeleninou.  

Od 4. do 6. února 2015 představí více než 2 600 vystavovatelů z více než 80 zemí kromě celé škály svých výrobků a služeb všech obchodních kategorií také zajímavé novinky z oboru, které dávají obchodování nové impulzy, a činí tak spotřebitelskou nabídku mnohem pestřejší. 90% vystavovatelů a 80% odborných návštěvníků veletrhu FRUIT LOGISTICA je ze zahraničí, což přispívá k jeho celosvětově mezinárodnímu charakteru. 

FRUIT LOGISTICA však nabízí více než jen ohromující statistiky. Vytváří svými formáty FRUIT LOGISTICA Innovation Award a Future Lab inovační platformu pro mezinárodní obchod s ovocem a zeleninou.

Ocenění FRUIT LOGISTICA Innovation Award je udělováno za nejvýraznější novinky v sektoru ovoce a zelenina a v průmyslu jejich služeb. Cena FLIA získala za posledních deset let své existence v odborném světě velké renomé a mezinárodní povědomí. Je nejdůležitějším vyznamenáním v celosvětovém oboru ovoce a zelenina, a to nejen proto, že ji udělují odborníci.

V řadě Future Lab jsou prezentovány výrobky, projekty a podněty k řešením, které v nejbližších letech mohou obohatit obor ovoce a zelenina svými inovacemi nebo výrazně přispět k optimalizaci v rámci celého výrobního a obchodního procesu.

Jak bio produkty, tak i čerstvé convenience produkty nabízí skvělé možnosti růstu obratu. Obě tyto produktové skupiny hrají na veletrhu  FRUIT LOGISTICA významnou roli. Vystavuje zde více než 100 poskytovatelů certifikovaných bio výrobků a rok od roku roste také obor convenience. Aby odborní návštěvníci snadno a rychle našli obchodníky s bio produkty a čerstvými convenience produkty mezi 2 600 vystavovateli, zřídila FRUIT LOGISTICA zvláštní služby v podobě tras Organic produkty a Fresh Convenience produkty. Jedná se o on-line nástroje, s jejichž pomocí mohou odborní návštěvníci rychle, přímo a cíleně identifikovat všechny poskytovatele z těchto oborů.

Odborní návštěvníci veletrhu FRUIT LOGISTICA mohou prostřednictvím různých přednášek, seminářů či pódiových diskuzí získat informace o aktuálních výzvách a trendech v dané branži. První akce „34. fórum čerstvého ovoce a zeleniny” proběhne 3. února v předvečer zahájení veletrhu. V následujících třech veletržních dnech je na programu celkem osm odborných fór.

FRUIT LOGISTICA 2015 se koná od 4. - 6. února denně od 9 do 18 hodin. Vstupenky jsou v online předprodeji k dostání za speciální cenu 27 EUR za jednodenní vstupenku a 57 EUR za permanentku na celý veletrh. Při jejich zakoupení na pokladně je jejich cena 37 EUR za jednodenní vstupenku a 78 EUR za permanentku. Permanentka zahrnující rovněž účast na „34. fóru čerstvého ovoce a zeleniny” stojí 90 EUR. Všechny ceny zahrnují veletržní katalog a účast na všech odborných fórech. Z berlínského letiště Berlin-Tegel a Berlin-Schönefeld je zavedena ve dnech 4. – 6. února 2015 v době od 8 do 19 hodin bezplatná autobusová kyvadlová doprava, která jezdí každých 15 až 30 minut přímo k místu konání veletrhu (vchod Sever a Jih). FRUIT LOGISTICA nabízí navíc bezplatnou autobusovou kyvadlovou dopravu mezi mnoha hotely a výstavištěm. 

Více na http://www.fruitlogistica.de/en/

Zdroj: AHK Services s.r.o.

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info