SONNENTOR představil novinky ze všech koutů světa

Společnost SONNENTOR se i tento rok zúčastnila největšího bio veletrhu v německém Norimberku a představila své novinky.   

SONNENTOR znovu po roce proslunil a provoněl prostory haly 7 v norimberském veletržním paláci. Všechny novinky firmy prezentoval nepřehlédnutelný tým s rozesmátým sluníčkem na triku, který předával radost všem návštěvníkům.

Novinkami letošní sezóny a vstupem SONNENTORU mezi elitu klasických zelených, bílých a černých čajů jsou prémiové, v brzkém jaru ručně sbírané, čajové lístky z řady Camellia sinensis, které SONNENTOR nabízí v krásném zdobném balení. Tyto čaje pocházející z přímého a poctivého obchodu z plantáží Dongzhai v čínské provincii Yunnan z nadmořské výšky 1500 m. Řada čajů Camellia sinensis od SONNENTORU nabízí tu nejvyšší kvalitu, která je výsledkem harmonické souhry faktorů, jako je přímý a férový obchod, svědomitá péče, ruční sběr, optimální klimatické podmínky i výživná půda.

Pro snazší vaření představil SONNENTOR koření v pyramidce - souhru toho nejlepšího bio koření z celého světa na provonění a dochucení různých druhů pokrmů zastoupenou čtyřmi druhy koření: Ryby a asijské pokrmy, Zvěřina a dušené maso, Polévky a omáčky, Kompoty a zavařeniny, usnadní a zpříjemní přípravu pokrmů.

Linie koření kolem světa se rozrostla o další dva výrazné druhy. Tu správnou pálivou chuť Mexika představuje Chilli con Carne dona Rodrigueze a pravý karibský životní styl se skrývá v Karibské kuchyni piráta Barbossy.

Jednotný původ z vysokých poloh je alfou a omegou jak špičkové kvality zelených, bílých a černých čajů, ale také prvotřídních káv. Z nikaragujské horské plantáže nedaleko města Jinotega SONNENTOR získává od svých pěstitelů, vedených Josém Mariou Castro, ta nejlepší možná kávová zrna odrůdy Caturra. Ta nabízí SONNENTOR v surové formě jako Zelenou kávu v podobě nálevových sáčků jako zdroj energie a výrazný antioxidant. Kávu čerstvě praženou Single origin balí čejkovický výrobce do 250g sáčků.

SONNENTOR své výrobky nenabízí v globálních nadnárodních řetězcích. Český zákazník si může všechny uvedené novinky SONNENTORU koupit již nyní v partnerských prodejnách SONNENTOR a mnohých ostatních zdravých výživách a specializovaných obchodech, stejně tak jako na e-shopu.

Zdroj: tisková zpráva

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info