Spolupráce Creative Worldu a Asociace na Farmářských trzích

Park Tři věže v rámci spolupráce s Asociací nabízí účast na Farmářských trzích v Creative World v Praze na Zličíně v areálu Avion Shopping Parku u Ikea.  Zahájení těchto trhů se bude konat o víkendu 21. a 22. března při příležitosti akce Ikea Festival nápadů.  Creative World zajistí zázemí pro stánek k prodeji Vašich produktů, a to zdarma. A co je vlastně projekt s názvem Creative World?

Mnozí znají Park Tři věže z Farmářských slavností, kde se jim společně s námi podařilo na farmách členů Asociace zorganizovat nádherné akce pro rodiny s dětmi. V prosinci Park Tři věže otevřel v Praze na Zličíně nové unikátní místo pro volný čas CREATIVE WORLD, které nabízí originální koncept zábavy pro rodiny s dětmi a nadchne milovníky dobrého a kvalitního jídla, především čerstvých ryb, kvalitního masa, ovoce, zeleniny a mléčných výrobků od českých farmářů.

Cílem tohoto projektu je obohatit společný prožitek členů celé rodiny od nejmenších dětí až po seniory a rozvíjet jejich vzájemnou komunikaci. Přinést dětem poznání, nové trendy hry a nauky, interaktivní stezky, ale i zdravý životní styl. Provádí malé i velké děti historií se zapojením všech smyslů, ukazuje jim život a přírodu v nejrůznějších časových obdobích a zároveň je učí vše, co potřebují v dnešním moderním světě. Projekt pracuje se svátky a tradicemi i zvyky podle českého kalendáře. Na základní koncept navazuje i nabídka péče o duši a tělo a smysluplné trávení volného času celé rodiny. Projekt se snaží především o to, aby se děti staly společensky zodpovědnými a aktivními, cítily hrdost k národnímu bohatství, hodnotám a kulturnímu dědictví. 

V Creative Worldu mají návštěvníci možnost koupit čerstvé ovoce, zeleninu, sýry, maso i ryby z českých farem, lidé stále více vyhledávají české výrobky, a proto Creative World přichází s nabídkou poskytnutí prostoru pro prezentaci a prodej Vašich produktů, samozřejmě v rámci partnerství Asociace a Parku Tři věže zdarma, a v areálu začali pořádat Farmářské trhy.

Jako ideální pro rozjezd těchto trhů bude nejvhodnější víkendový termín 21. a 22. března. V areálu Avion shopping parku u Ikea, kde se Creative World nachází, pořádá Ikea pro své zákazníky Festival nápadů Ikea family. A návštěvnost bývá opravdu veliká. 

Pro účast na dalších trzích v průběhu roku stačí, když si zajistíte termín, stánek a přijedete, o všechno se pak postarají v Creative Worldu. Areál je otevřen každý den, v týdnu jej většinou navštěvují školky a školy; o víkendu pak celé rodiny, kdy je návštěvnost samozřejmě vyšší. Nezáleží na tom, jestli přijedete jednou za měsíc nebo jednou za týden. Důležité je nabídnout zákazníkům Vaše kvalitní produkty.

Jistě to pro Vás bude skvělá možnost dalšího zviditelnění a nabídky Vašich výrobků s minimální finanční zátěží. 

Pokud se rozhodnete zúčastnit těchto trhů, kontaktujte prosím paní Petru Pražákovou z Parku Tři Věže (e-mail: prazakova@parktriveze.cz, tel. č. 603 181 919) nebo kancelář ASZ ČR - Anetu Matouškovou (e-mail: Aneta.matouskova@asz.cz)

Protože březnový termín se rychle blíží a organizačních záležitostí je spoustu, je vhodné se nahlásit nejpozději do pátku 13. března.

Zavolejte, ozvěte se, ptejte se, vše se dá vyřešit.

http://www.creativeworld.cz/

Aneta Matoušková, kancelář ASZ ČR

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info